UITNODIGING: Presentatie Vlaams Bouwmeester Ambitienota 2020-2025 Schrijf nu in voor het online event op vrijdag 23 april om 15u30

Vorige zomer ging Erik Wieërs aan de slag als de nieuwe Vlaamse Bouwmeester. Op 23 april verschijnt 'Kansen scheppen voor ontmoeting', zijn ambitienota voor de komende vijf jaar. Hij gaat hierover die middag in gesprek met Klara-redacteur Gudrun De Geyter. 

Om het kader te schetsen voor de werking van het bouwmeesterschap in de komende vijf jaar, nodigt het Team Vlaams Bouwmeester u graag virtueel uit in het Atelier Bouwmeester. Via onderstaande link kan u zich inschrijven en het gesprek bijwonen dat daar op 23 april zal plaatsvinden tussen Erik Wieërs en Gudrun De Geyter. Zij peilt naar de ontmoetingen waar Erik Wieërs als nieuwe Bouwmeester naar op zoek wil, naar de uitdagingen die hij ontwaart en naar de rol die hij voor het bouwmeesterschap ziet weggelegd.

De nota verschijnt in de vorm van een fraai boekje, met een artistieke bijdrage van Sofie Van der Linden. De publicatie kan u na de presentatie bestellen via onze website.