Reminder : kandidaatstelling Open Oproep 36 loopt tot zondag 26 augustus, 23u

Sinds 29 juni 2018 kan u  uw kandidatuur indienen voor Open Oproep 36. Op zondag 26 augustus loopt de termijn ten einde. Na 23u is het niet meer mogelijk om uw kandidatuur in te dienen.

Bevestigen van projecten

Vergeet u zeker niet uw projecten te bevestigen op de website (zie screenshot onderaan)! Niet bevestigde kandidaturen kunnen wij helaas niet  in aanmerking nemen. Wanneer u kandidaat bent met uw bureau en met één of meerdere tijdelijke verenigingen, dan dient u meerdere keren te bevestigen:

  • de kandidaturen van uw bureau
  • de kandidaturen van uw tijdelijke vereniging. Als u met meerdere tijdelijke verenigingen kandideert, dan dient u de kandidaturen van elke tijdelijke vereniging afzonderlijk te bevestigen.

Bevestigingsmail

Om zeker te zijn kan u nakijken of u een e-mail hebt ontvangen van de Vlaamse Bouwmeester (bouwmeester@vlaanderen.be) waarin wordt bevestigd dat u zich hebt kandidaat gesteld voor de door u geselecteerde projecten.

  • Als u hebt gekandideerd met een tijdelijke vereniging, dan hebben alle partners van de tijdelijke vereniging deze e-mail ook ontvangen.
  • Voor elke formatie waarmee u zich kandidaat stelt (bureau en tijdelijke vereniging), ontvangt u een afzonderlijke bevestigingsmail.

Geldige kandidaturen

De lijsten met geldige kandidaten voor elk project kan u vanaf 7 september terugvinden op de verschillende projectpagina’s op de website. Momenteel werken we achter de schermen ook aan uw persoonlijke pagina op de website, zodat de opvolging van de projecten waarvoor u kandidaat bent overzichtelijker en interactiever wordt. Hierover ontvangt u over enkele weken meer nieuws.