Masterclass Bouwmeester Label 028 Stedelijke Natuur: More-than-human-wandeling Schrijf je in voor de masterclass natuurinclusief ontwerpen en bouwen in het VAi op 15 september

In het kader van het Bouwmeester Label 028 geeft het team Fallow-1010-GRUE op 15 september een masterclass rond natuurinclusief ontwerpen en bouwen. Samen met de architecten maak je een more-than-human wandeling op en rond de kunstencampus DE SINGEL, gevolgd door een gesprek over de toekomst van dit landschap en de keuzes die we als samenleving kunnen maken in onze co-existentie met de natuur. In november zullen de resultaten hiervan worden tentoongesteld in DE SINGEL, met focus op de vaak onzichtbare natuur in onze stad.

Schrijf je nu in voor deze gratis masterclass via de website van het VAi!

Programma

12:00u - 13:00u

lunch in de binnentuin van DE SINGEL

13:00u - 15u30

more-than-human wandeling op en rond DE SINGEL

15:30u - 17:00u

gesprekstafels met experten en de deelnemers

Bouwmeester Label 028

Stedelijke natuur is een van de onderzoeksprojecten die in 2022 van de Vlaamse Bouwmeester en het Vlaams Architectuurinstituut het Bouwmeesterlabel (BWMSTR Label) Bouwmeester Label ontvingen. Het BWMSTR Bouwmeester Label wil vernieuwende en beleidsrelevante ideeën oppikken vanuit de onderzoeks- en ontwerppraktijk, en zo ongevraagd onderzoek ondersteunen in zijn prille beginfase.