Submissions for this form are closed.×

OAG2402 projectregisseur onderzoekstraject Dorpelijk Wonen

Vul het interesseformulier in voor vrijdag 23 februari, 11u

Het Team Vlaams Bouwmeester zoekt een projectregisseur voor de begeleiding van het onderzoekstraject Dorpelijk Wonen. De projectregisseur staat in voor de begeleiding van het ontwerpend onderzoek envoor een terugblik op het ganse traject Dorpelijkheid dat Vlaams Bouwmeester Erik Wieërs tijdens zijn mandaat heeft geïnitieerd. 

De Oproep aan geïnteresseerden heeft als doel om een lijst van geïnteresseerde onderzoeksteams samen te stellen. Deze lijst zal de opdrachtgever in staat stellen om een keuze te maken van aan te schrijven onderzoeksteams. Aan de aanmelding zijn geen rechten of plichten verbonden, noch voor de indiener, noch voor de opdrachtgever. De aanmeldingen zijn louter voor intern gebruik bij het Team Vlaams Bouwmeester. De aanmeldingen zullen nergens bekendgemaakt worden.

Via het interesseformulier kan u kort en krachtig uw interesse kenbaar maken. Als bijlage is het mogelijk om een pdf (één bladzijde A4, max 5 MB) op te laden om bijvoorbeeld uw belangstelling voor het traject Dorpelijk Wonen te motiveren, een eerste reflectie op de voorgestelde methodiek te formuleren en/of te verwijzen naar een relevante referentie m.b.t. deze regie-opdracht (een link is voldoende).

Alle interesseformulieren worden door het Team Vlaams Bouwmeester bestudeerd. De marktconsultatie is geen selectieprocedure, er wordt geen selectieverslag opgesteld en de uitgenodigde teams worden niet bekendgemaakt.

AVG/GDPR
Bij het invullen van een webformulier worden uw gegevens enkel gebruikt in het kader van de verdere behandeling en opvolging conform het doel waarvoor het webformulier is opgesteld. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden zeker niet doorgegeven aan derden. Uw gegevens worden maximaal 1 maand na het doel waarvoor het webformulier is opgesteld (vaak een event of een beslissingsmoment) bewaard. Voor verdere vragen of het uitoefenen van uw rechten kan u contact opnemen met het Team Vlaams Bouwmeester op bouwmeester@vlaanderen.be of telefonisch op +32 (0)2 553 01 11