Oproep aan geïnteresseerden: Meters en peters voor de Meesterproef 2019 Sociaal Wonen Meld u aan vóór maandag 17 juni 2019 om 12u

Met de Meesterproef biedt de Vlaamse Bouwmeester jonge beloftevolle ontwerpers en kunstenaars de kans om een eerste opdracht te realiseren voor een publieke opdrachtgever. Voor de editie 2019 met als thema Sociaal Wonen werkt het Team Vlaams Bouwmeester samen met de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen.

Het Team Vlaams Bouwmeester, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen zijn hiervoor op zoek naar gemotiveerde ‘peters en meters’ die ervaring hebben met sociale huisvesting en het begeleiden van jonge ontwerpers. Hun taak bestaat erin om de opdrachtgever te adviseren bij de opmaak van het projectdossier, de jonge ontwerpers te begeleiden en na de gunning van de opdracht als klankbord te fungeren voor de ontwerper.

Het hele traject wordt begeleid door het Team Vlaams Bouwmeester, met de steun van de Vlaamse minister bevoegd voor Wonen.

 

Meld u aan vóór maandag 17 juni 2019 om 12u

Meer info

Contact